تحقیق تهیه نمک خوراکی کلاس چهارم
در سایت مرجع کنکور ایران نمونه سوال و تحقیق دروس مختلف اورده شده است
تحقیق تهیه نمک خوراکی: نمک یکی از نیازهای اساسی در هر آشپز خانهای است. در گذشته های دور نمک محصولی گران قیمت و ارزشمند بوده است و در بین تجار محصولی پر طرفدار بوده است. لازم است بدانید نمک در بدن ما، غذاهایی که میخوریم، در اقیانوس ها و دریاها حضور دارد. در ادامه با بخش تحقیق ماگرتا همراه باشید.
تحقیق پیشنهادی : تحقیق درباره ورزش صخره نوردی
همه چیز در مورد نمک
نمک ماده معدنی است که نام دیگر آن سدیم کلرید (NaCl) است که در حالت طبیعی سنگ نمک یا هالیت نام دارد. آیا نام «ید» به گوشتان خورده است؟ ید عنصری است که که معمولا در نمک خوراکی یافت میشود که کمبود آن موجب بروز مشکلات بیشمار هورمونی در بدن خواهد شد.
اولین شواهد و آثار استخراج نمک نشان میدهد که برای اولین بار این استخراج در رومانی صورت گرفته است البته لازم به ذکر است بعدها شواهدی و آثاری مبنی بر آن که در پین در همان زمانها کارهای نمکی نیز انجام میشده است.
این محصول به شدت برای چینیها، یونانیان و رومیان با ارزش بوده است به طوری که گاهی حقوق سربازان رومی با نمک پرداخته میشده است.
در کشورهای ساحلی، معمولا با جوشاندن آب اقیانوس و در کشورهای قارهای منبع مناشق های بوده است. شاید باورتان نشود اما در گذشته جنگهای بسیاری بر سر نمک رخ داده است. امروزه منبع اصلی استخراج نمک دریا است که منبعی است نامتناهی.
اصلی ترین روشهای استخراج و به دست آوردن نمک را بدانیم:
استخراج محلول: اکثر نمک مصرفی ما امروز از این طریق به دست میآیند. این روش به این صورت است که روی منابع نمک چاه کنده میشود و آب تازه به آن تزریق میکنند. این آب تزریق شده نمک را در خود حل میکند و سپس این آب بیرون کشیده شده و برای تبخیر و استخراج نمک به کارخانه منتقل میشود.
تبخیر خورشیدی: در این قسمت میخواهیم روشی را برای شما شرح دهیم که روشی است ساده و سنتی برای به دست آوردن نمک که خورشید و باد وظیفه تبخیر را به عهده دارند.
استخراج عمیق محوری: نمک محصولی است که آن را مانند هر ماده معدنی دیگر از معدن استخراج میکنند. معادن نمک موجود در زیر لایههای قدیمی در کف دریا امروزه استخراج و پردازش میشوند.
روش دستی: در دنیا در برخی از مناطق در کف دریا و دریاچه نمک وجود دارد که میتوان آن را به صورت دستی استخراج کرد. لازم به ذکر است تنها 6 درصد نمک تولید شده در جهان برای مصارف خوراکی مورد استفاده قرار میگیرد و 8 درصد برای برف روبی و 12 درصد آن صرف تصفیه آب و 6 درصد آن برای مصارف کشاورزی استفاده میشود و 68 درصد باقی مانده آن در کارخانهها و دیگر روندهای صنعتی، خمیر کاغذ، پلاستیک و PVC مورد استفاده واقع میگردد.
علت نیاز بدن انسان به نمک را بدانیم
نمک خوراکی، یکی از مواردی که بدن ما برای سوخت و ساز مواد خوراکی است. سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده است حداقل میزان مصرفی روزانه مجاز نمک را 5 گرم است. جالب است بدانید مقدار نمکی که از طریق رژیم غذایی وارد بدن فرد سالم و بالغ شود تقریبا برابر با 3500 میلی گرم در روز است.
تحقیقات پیشنهادی : تحقیق درباره زندگینامه وحشی بافقی
و
تحقیق در مورد سنگ های آذرین
و
تحقیق درباره وال ها
سخن پایانی: به پایان این تحقیق تهیه نمک خوراکی رسیدیم و امیدواریم برای شما مفید واقع شده باشد. منتظر نظرات شما در بخش دیدگاه هستیم.
منبع :
مجله اینترنتی ماگرتا